Vieneri akiniai vietoje 2-jų

Nešiojantiems korekcinius akinius vasarą tenka spręsti „rebusą”: kaip matyti gerai, tačiau apsaugoti akis nuo saulės? Įprasti skaidrūs akiniai puikiai tinka darbui biure, bet lauke neapsaugo nuo saulės.
 
Vienas iš geriausių sprendimų – vieneri akiniai su tamsėjančiais, „fotochrominiais” akinių lęšiais. Šie lęšiai būnant lauke yra tamsūs, o patalpoje – skaidrūs. 
 
Naujos technologijos leidžia suderinti veidrodinį ir tamsėjantį lęšius, akiniai greitai tamsėja bei šviesėja. Be to, galima rinktis iš keleto lęšių spalvų, tad „fotochromas” su trenksmu grįžta į madą – šie akiniai tapo mėgstami ir jaunų žmonių.
 
„Fielmann” optikose Jums galime pasiūlyti daugybės spalvų ir skirtingų kolekcijų „Transitions“ akinių lęšius.
 
Klasikinė „Signature” kolekcija papildyta naujomis, madingomis spalvomis: gintarine, ametisto violetine, safyro mėlyna ir smaragdo žalia.
 
„XTRActive“ kolekcijos lęšiai tamsėja reaguodami ne tik į UV spindulius, kaip klasikiniuose „fotochromo" lęšiuose, bet ir į šviesos intensyvumą. Tad šie lęšiai pasižymi ypač tamsia spalva esant intensyviausiai saulės šviesai.
 
Beje, klasikiniai „fotochromo“ lęšiai automobilyje netamsėja, nes UV spindulius blokuoja automobilio stiklai. Tačiau „XTRActive“ lęšiai tamsėja net ir automobilyje  – tamsėjimo lygis priklauso nuo temperatūros ir UV spindulių kiekio, bei šviesos intensyvumo.
 
„Style Mirrors“ kolekcijos lęšiai derina fotochromo technologiją su veidrodžio efektu. Skaidrus lęšis turi minimalią spalvą ir nedidelį veidrodžio efektą. Esant lauke ir šviečiant saulei, lęšio spalva tamsėja, o veidrodžio efektas pasireiškia maksimaliai. Šie lęšiai ypač tinka tiems, kurių akys itin jautrumios šviesai.
 
„XTRActive Style Mirrors“ kolekcija suderina abi naujausias technologijas – maksimalų užtamsėjimą ir veidrodžio efektą. Atraskite net 10 naujų, fantastiškų veidrodinių spalvų!
 
 
 
 

MADA, KOKYBĖ IR TEISINGA KAINA

Žemos kainos garantija

Pirkdami „Fielmann" optikose būkite tikri, jog gaunate palankiausią kainą. Jei per šešias savaites tokius pačius akinius kitoje optikoje rasite pigiau, nei pirkote optikoje „Fielmann“, galėsite atsiimti kainų skirtumą.

Regos patikros paslaugos

Mūsų kompetentingi optometrininkai modernios įrangos pagalba atliks regos patikrą, kurios metu ištirs Jūsų regos būklę. Jei nešiojate akinius ar kontaktinius lęšius, patikrins, ar jie atitinka Jūsų poreikius. 

Nemokama akinių priežiūra

Mūsų specialistai nemokamai išvalys Jūsų akinius ultragarso vonelėje, sutvarkys deformuotus rėmelius, priverš varžtelius, įdės naujas noseles.

Registruokis patikrai